GRATIS PROEFLESSEN en de OPEN LES 28 januari 2018

GRATIS PROEFLESSEN – van 8 januari tot en met 20 januari 2018

Het nieuwe jaar begint met de gelegenheid om gratis en vrijblijvend kennis te maken met Taichi en Qigong. Aanmelden kan via het contact formulier onderaan onze homepage of door het nummer te bellen bij de locatie waar u wilt trainen.

Welke dag/ waar?

  • Maandag, Delft
  • Dinsdag, Den Haag
  • Woensdag, Amsterdam
  • Donderdag, Gouda
  • Zaterdag, Zoetermeer

 

Informatie OPEN LES – 28 januari 2018

De open les is een hele middag extra aandacht voor jouw Taiji & Qigong vaardigheden.En dat met extra ruimte voor vragen, oefeningen en correcties?Dat kan! En het maakt niet uit of je nu beginner, minder beginner, of gevorderd bent; de les is open voor alle leerlingen.

 Op zondag 28 januari 2018 organiseert Long Teng Wushu weer een van de gebruikelijke Open Dagen. Deze Open Dag vindt plaats in de gymzaal, gelegen op de hoek Savelsbos/Schansbos te Zoetermeer. De zaal is open vanaf 12:30u en de les begint om 13:00u. De training wordt gezamenlijk beëindigd om 17:00u.Tussen de trainingen door is er ruimte om iets te eten en te drinken, zelf mee te brengen.Tevens zal die middag een Thee-sessie georganiseerd worden door Sifu.

Kosten bedragen: €40,- p/p voor de hele middag.

Ivm een minimum aantal geïnteresseerden het verzoek om je gewaardeerde belangstelling+aanwezigheid kenbaar te maken bij Sifu of 1 van de assistenten.